köpte sådär hux flux ett par dörrar från Lundagård för nån vecka sen och innan påsk blev de uppsatta av en måttligt entusiastisk gubbe...lovade att nu är det länge tills nästa projekt! dörröppningen är bara 1 m bred men det känns ändå mycket bättre med två smala dörrar än en bred som hela tiden stod öppen till köket........

8 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Nej men ååh så snyggt det blev!!! Förstår att du är nöjd nu!

Haha, jag måste godkänna att jag alltid tyckt att folk som skottar ut snön är helblåsta, så jag förstår dig! :) Fick bara nåt konstigt ryck och värsta vårlängtan, så jag bara måste försöka hjälpa våren lite! ;)

Anonym sa...

nämen wow!
vid ert händer det grejer!
det ser riktigt snyggt och luftigt ut.
vill se mer ju.
snygga dörrar.
enkla men robusta.
såna skulle jag kunna ha om jag byggde igen.


fin torsdag.

Anonym sa...

Såå snyggt!!!

Anonym sa...

Hej,
sände dig ett mail!!

- camilla :)

Lantliga drömmar sa...

Hej! Hade nog tänkt fara till Annas på måndag! Visste inte alls att det är pysselkväll nu på måndag, men det är ju så tråkigt också om ingen kommer när hon ordnar, så jag far nog dit! Missade förra träffen också då jag var sjuk, så det är över ett år sedan jag sett alla sist!
Synd att du inte kan komma, men förstår att du behövs vid bönnan! :)

Hoppas vi ses en annan gång snart!

Lundagård sa...

Åh, så kul att se dörrarna på plats, det blev ju finemang!

sabina sa...

Snyggt! Å du har rätt det är bättre med två smala (en till va sida) än en stor åt ett håll!

Lantliga drömmar sa...

Gubben här i huset sa en dag att han skulle åka iväg och köpa en baden baden genast han var klar med det han höll på med då, och jag fick ju nästan panik! Visst, de är sköna och jag har också tänkt tanken på att skaffa sådana tills vi hittar bättre, men jag vet inte... Ska se om jag hittar nåt snyggt i trä på en gång! Annars blir det nog de fula (men som sagt sköna) stolarna från byns fabrik... :)

Möblerna kommer att gå i grått här också, för precis som du skrev så gör det ju alldeles ont i ögonen att titta på de vita. Det går ju inte att dricka kaffe och blunda hela tiden heller! ;)