b r ö l l o p s b i l d e r

Brudgummen som väntar på sin brud.

Janina med hennes far, Fredrik, och brudnäbbarna Sara och Adam Pettersson. 
 Ett nytt skede i livet tar vid.
"Därför ska en man lämna sin far och mor och hålla sig till sin hustru"
Mark 10:7

 En böljande, vacker, slöja. 

Vigsellöften gavs inför Guds ansikte och i församlingens närvaro. Saknar ord inför detta. Det finaste. 

Janina sjöng, "From this moment on", åt Matts så kyrktaket nästan lyfte. Det var så vackert och inte ett enda öga var torrt i kyrkan. 

*puss puss*

Ett litet duggregn föll då vi kom ut ur kyrkan. Så typiskt! Men till all lycka så var det inget som störde. Störtregn hade varit betydligt värre. 

Pappa "flaggar" med Finlands färger dagen till ära. Bra så. 

På bröllopsfesten fick vi ta del av ännu en sång av Janina. Här sjöng hon kärleksvisan. Tror att jag, efter sångens framförande, svamlade nåt om att jag skulle ordna en konsert med Janina som solist och frågade gästerna om dom kommer. Ja, ibland vet man inte själv vad man pratar då man är lite känslosam. Lite bröllopslekar som hör till...


Observerade nu då jag kollade igenom korten att jag varit sparsam med att knäppa bilder (hade fullt upp med att vara speaker på bröllopet). Hade inget från maten eller fikat. Men mycket gott av alla de slag fick vi och det var så vackert dukat. 
Till barnens stora glädje så fanns en godisbuffé.
Janina hade pyntat så vackert överallt.
 Kortet jag tog från borden då blommorna var på plats hade inte lagrats i minneskortet och nu har jag bara en bild då borden var halvfärdigt dukade. 
Stiliga Matts
Janina och Matts, lika vackra på insidan som på utsidan.
Vy över brudparets sittplats. Potatispåsen var inte med från början *blink*
Kan inte låta bli att visa denna bild eftersom det var så roligt att se vilka tävlingsnerver brudparet har. Tre par tävlade (ett par syns inte på bild) och tanken gick ut på att man skulle samarbeta med en hand var.  Ja, ni ser ju själva vem som var mest fokuserade. Ha haa. (de skulle först dra på ett påslakan på ett täcke, sen sätta blöja på en docka och knäppa fast bodyn och till sist paketera in en chokladplatta) Johanna och Kennet vann med stor marginal eftersom de inte hade fuskat, tom alla fyra hörn var på plats på täcket.
Jag bad mannen ta kort av mig under kvällen och han tog ETT kort då jag precis skulle säga UUUU. Dessutom syns inte de fina klackskorna som jag lånat av svägerskan och som fick mina tår att skrika på hjälp.  Nej, detta kort hade jag lika bra kunnat vara utan. 


Jag fick förtroendet av brudparet att fixa programbladen och resultatet gick att använda. (vill nån se innehållet för att själva få tips så hoijta till så kan jag sätta upp det också)


Sista sidan på programbladet får avsluta detta bröllopsinlägg. Nu är brudparet på väg till Rom för att fira bröllopsresa och jag hoppas att de får roliga och minnesvärda dagar tillsammans!

En underbar bröllopsdag fick de och det tror jag att alla som var närvarande skriver under på. Många hade program och det blev en lagom mix med allvar och lek. Sketchen som jag och mina syskon hade fick nog säkert många att höja på ögonbrynen och tänka att ja, hela balla gänget (namnet på familjens whats app grupp)gör nog skäl för sitt namn.  

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hur hela programbladet ser ut är jag iaf. mycket intresserad av! :) Söker som bäst inspiration till vårt eget, men har strandat helt.. :)

Anonym sa...

Har du nån film av då hon sjunger, skulle så gärna höra den?! ��

Maria sa...

Så härligt med bröllop :)

Isabella Sundström sa...

Undrar också om du har nån film då hon sjunger i kyrkan? sku jätte gärna höra! Fina bilder och ett vackert brudpar :)

Isabella Sundström sa...

Undrar också om du har nån film då hon sjunger i kyrkan? sku jätte gärna höra! Fina bilder och ett vackert brudpar :)

maria sa...

Filmade inte själv men vi har nog en film som nån av syskonen filmat. Ska se om det lyckas att sätta in den här. Youtube klipp går men jag är inte så säker på vanliga telefonklipp...

Isabella Sundström sa...

Jag fick faktist höra den redan. Min brors fru visa den åt mig. :)
Hon var otroligt duktig!! Såå fint!