v i n t e r s k r u d


har zoomat in grannens skönhet....älskar gamla hus, de är så chrmiga! men skulle jag bygga hus idag skulle det bli funkkis....

3 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Mm-m, gamla hus är härligt vackra och charmiga!

Vi borde ju ta och träffas nångång! Skrev till camilla här en dag att vi får ta tag i fredagsfikorna igen sen så småningom när de börjat komma in i rullorna igen oxå och vi alla är hemma! Och har du långtråkigt [sådär med tre barn... ;) ] nån dag så är det bara att höra av dig, vi är oftast bara hemma jag och grabben!

klipposfia sa...

ja du, man vill väl alltid ha det man inte har:) fast du har ju bra nu som får utlopp genom syrrans bygge! fast vem har sagt att man ska bo på samma ställe hela livet? vem vet vad det blir av en:)

matilda sa...

nå, skulle jag bygga hus idag skulle jag bygga funkis. fast iochförsig bygger jag ju hus idag ;)
men om jag skulle börja om skulle jag nog våga lite mera... nåja, det blir väl bra med vårt hus ändå fast avsaknaden av funkis, det är ju insidan som räknas och de flesta hus är fina på sitt sätt tycker jag. gamla som nya. man måste väl bara se potentialen antar jag :)

(sagas lekstuga ska få gå i funkis-stil har jag tänkt mig, så får jag utlopp för det någonstans iallafall. om vi nu någonsin orkar bygga en lekstuga när vi väl är klara med huset.)