mera svart har hittat hem till oss......ser ni katten som sover på kudden ? nu passar han in i vårt hem som hand i hanske *ler*
om två - tre timmar far gubben och jag på en mini resa *roligt!* barnens favoritmoster ska sköta....... (det är också hon som parkerat sig vid köksbordet med sina studier) Jag hoppas såklart att de har det roligt så länge vi är borta.....och det hoppas jag alla ni andra också har det.....Trevlig helg!!

10 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Oj, så det ändrar hos er! Ser ut som ett helt annat hem! :) Snyggt!

Hoppas ni får en riktigt fin och skön resa! Njut av "barnledigheten" och av varandra!

Anonym sa...

Oj så mycket du har ändrat! Se snyggt ut!!
Var har du hittat den fina lampan? Letar efter en ny lampa ovanför köksbordet, men har inte hittat nån än..men en sån skulle jag vilja ha :)
Ha det så skönt under semestern!:)

Anonym sa...

Gokväll,
härligt att se att svartsjukan slagit
till ordentligt!
Så fräckt och snyggt!

Och lampan blev ju suverän
som svart!
Jag gillar!

Både viktigt som skönt med
miniweekend.
Ha det så gott!

klipposfia sa...

Vid det här laget har ni väl kommit hem igen, men jag hoppas ni fick en skön minisemester, det behöver man verkligen mellan varven:) Kul med förändring el svartsjuka som cajsa så vackert beskrev det:) god fortsättning!

sabina sa...

Jag kopplade inte riktigt det där med svartsjukan som vi talade om idag men nu när jag ser vad caisa skrivit fattar även jag... ;) Lampan är fin!

eirikas sa...

Låter fantastiskt skönt med minisemester! Hoppas att ni hade det bra och hann njuta! Jag blir alldeles förvånad när jag ser allt det svarta :) SNYGGT!

Linda sa...

Minisemester skulle jag också behöva,skall nog planera in en IKEA trip snart.Hoppas ni hade det bra:)

Snyggt med svart och vitt.Fick en stol av mamma som hon målat svart,först tänkte jag nog måla om den men den passade perfekt så den kommer nog förbli svart.

Lantliga drömmar sa...

Sitter och gapskrattar åt din kommentar... :) Uppätna är tårtorna åtminstone för länge sedan! :)

Jaa, vi borde verkligen träffas snart! Har riktigt dryyft efter er! :) Jag har fullspäckat schema denna vecka, men jag funderade lite på nästa vecka... Om inget dyker upp kanske vi kunde ta en fika då? Vi får höras närmare!

Lantliga drömmar sa...

Grattisar till din make på hans födelsedag! :)

Linda sa...

Jag har skickat till inredningstankar@gmail.com eller har du en ny mailadress? :)