det som göms i snö......kommer upp i tö
undrar just hur mycket vi har gömt under dessa snömassor,
spännande sen då snön smälter.
nu just drömmer jag om en cykeltur på knastrande grusväg
i solsken förståss!

5 kommentarer:

Ivars sa...

Hej!
En tid sen jag tittade in men vad fint lekrummet blev.. Kan tänka mig att noise skylten inte riktigt funkar men fin är den iaf. :)
Skulle också gärna slippa se snön nu men det kommer bara mera. Man får göra det vårigt inomhus istället och hoppas på mera värme.. Sköt om er!

Lantliga drömmar sa...

Jag tycker det är ganska skönt att allt vårt bråte gömts under snön ;) Men idag när snöovädret håller på utomhus skulle det verkligen inte vara fel med en cykeltur på en härlig grusväg! :)

Anonym sa...

ah, ja
galet mycket snö.
Skön dröm,
drömmer om en ny cykel i vår jag.

fin helg!

Lantliga drömmar sa...

Inte behöver du skämmas för det, fastän du skulle ha skottat hade det säkert drivat igen lika snabbt igen, för när jag for hem syntes inte våra fotspår alls i snön längre...! :)

Jag började bara fundera om ni var sjuka eller nåt, när ingen bil var hemma, och dörren var "låst", vilken den ju då inte var... ;)

Men det blev ju en helt trevlig dag iaf! :) Tack! :) (och ja, vi åker till ikea imorgon, så vi får ta bussresan en annan gång!)

Lantliga drömmar sa...

Åh vad kul att mattorna hade kommit in! Nu är du säkert nöjd! :) ...och jag ska få en ny klocka! :) Jippie!

Nej, du missförstod mig (eller okej, jag hade skrivit otydligt!), jag syftade inte på qvilten, utan den nya tunga saken är ju förstås brandsläckaren...! Den är bra att ha när olyckan är framme! :) Jag vet att det kunde misstolkas och bli lite "syftningsfel"! :)