vill nu önska er alla en riktig fridfull julhelg!
nu tar jag bloggfria juldagar........åtminstone känns det så nu!
sköt om varann

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ha en riktigt god jul!

Flickan på landet sa...

Ha en fin jul :-) Men ooo vilken häftig gran, du fick som du ville *blink*...kul med lite annorlunda variant också!!

Många julkramar från tärjär ♥

Linda sa...

GOD JUL ♥

Lantliga drömmar sa...

En riktigt skön och fridfull julhelg önskar vi er! Mysigt ser ni ut att ha det i ert julhem! :)

sabina sa...

Hej! Tack! Han heter Tähtireilu men kallas Reilu. Han är en fux med en stjärna i pannan. I nästa inlägg kommer en bild på honom.. Idag blev det klart att jag köper honom så nu är det till att skriva papper. Jag har varit och ridit tre gånger och det var lika härligt varje gång! Vi var ute på en kort skogstur ena gången men då han inte är skodd är det inte så bra att skurra fram på hala vägar. Han ska få skor nu den här veckan. Kan knappt fatta att han är min!!

Lantliga drömmar sa...

Hej hej!
Blääk för magafari, det är inget att vilja ha, och speciellt inte på jul! Skönt att ni börjar vara på benen igen, men usch så trist att ni varit sjuka hela helgen!

Fick mest praktiska saker av tomten, en ny gryta, lite porslinsskålar och så ett smycke av gubben. Har ju födelsedag om ca en vecka, så jag får väl kanske något då också ;) Börjar nog vara förbi den där gå-och-längta-efter-julklappar-åldern, men visst är det alltid roligt att få något! :)

Ha en skön fortsättning på slutet av året!

klipposfia sa...

Tack för dina uppmuntrande ord ang reportaget....man känner sig så konstig alltid då det är något sånt i farten...man e som så utlämnad och vet int hur folk reagerar.....men men det var ju deras påhitt och inte mitt och öt e ju känd fö sina omotiverade reportage så:) ser här nu att ni varit sjuka....så trist på jul å allt....vi hade ett år hede sama....men vi tyckt nästan he vi fick mest "ledigt" just det året....man vila böri på faktiskt sen fö man had fyllna åv att sita in.....annars e man så svårstarta! god fortsättning!!!

Lantliga drömmar sa...

God fortsättning på året till dig och er med! :)

Ja, vi får hoppas det blir många träffar detta år, både bloggträffar och andra möten! :)