när inget blir som man har tänkt sej


 
tacka vet jag - öppet köp, ångersrätt och få pengarna tillbaks
och när det ända som vittnar om att man gjort ett felköp är en stor krok mitt i takpanelen, och en liten tagg  i det egna jaget som trodde att man skulle fixa trx övningarna lika lätt som muskelknutten till vänster längst ner, så är det ju ingen big grej!
 
ja, ni vet ju hur det funkar...man ser nåt i reklamtidningarna, på nätet eller andra bloggar och så vill man ha, vill ha, vill ha....det kan vara ett par skor, en nalle åt lillan, bakelse vid conditoriet där man måste ta tre till priset av fem eftersom dom är så läckra, eller mirakelmedlet som gör hemmet skinande rent utan att man behöver lyfta ett finger. ja-man-bara-måste-få-just-detta-nu-genast.
 
förra veckan loggade jag in på Olgas träningsblogg och dagens tema var trx övningar som hon visade i nyhetsmorgonen i svt...och det var ett faktum.
TRX blev marias-måste-ha-grej!
 
när hon väl hade köpt grejen till ett hutlöst högt pris så var det dags att testa det hela (efter att gubben, med bister min, skruvat in en farligt stor skruv mitt i rummet, mitt i den vita takpanelen)
glad i hågen satte hon in dvd:n i datorn och skulle fullfölja programmet........
MEN det KÄNDES inte alls lika lätt som DET SÅG UT! armarna var för klena, benen rutschade iväg nånstans då man tog armövningarna och det var svårt att få fötterna i öglorna när det var dags för den delen och när man sist och slutligen, efter alla konstens regler, hade dem på plats så var just den ÖVNINGEN slut! som krydda på det helakivades barnen om vems tur det var att hänga i banden och stämningen blev allt annat än motiverande!....jag kände genast att detta är ingen grej för mej...
 
nej, tacka vet jag hederliga promenader där du vet hur du ska göra....höger fot fram, vänster fot bak...och sen tvärtom......upprepa så många ggr man orkar och i vilken takt man vill!
 
och eftersom övningen är så lekande lätt så kan du le åt dem du möter på vägen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

ps.. det går att fixa till trx för ca 10 euro..billigt..googla på det så ser du.. Övning ger färdighet..:)

maria sa...

jo, jag har set på tex Linas blogg...men det kändes som så jobbigt att börja leta efter de rätta "ingredienserna"!

och jovisst, övning ger färdighet (och trx har ju så bra övningar som samtidigt stärker "bålen")så man borde ju inte ge upp så fort men det värsta var nog barnen för min del, deras ögon bara glittrade då de såg vad mamma hängde upp i taket och att träna då barnen sover är för sent för mej...