Ingen bloggare men glad ändå"Du kan ju skriva ett inlägg", sa syrran och sprang ut till bilen där tre ivriga barn satt och väntade på det utlovade simhallsbesöket. (Jag blev lämnad ensam hos henne med lilla Elia som sov ute i vagnen och hade inget att göra)


vad skall jag skriva om?

Ibland känns det då man som icke bloggare läser andra bloggar att man själv har ett färgfattig liv. Bloggar man inte så då har man ju inte heller rest, haft en mysiga kvällar, städat, hört roliga kommentarer av barn. Inte har man nya kläder eller fina kuddar i soffan, man tränar aldrig och går inte på dieter. Man funderar inte på stort eller smått, barnen lär sig inte krypa eller gå, de utvecklas inte. Man blir aldrig äldre, firar inte jul eller påsk. 

Ni förstår, nu just efter simmandet sitter systerbloggare vid flottriga mackdonalds och äter samtidigt som jag inte ens funderat ut vad vi skall ha för kvällsmat.

Trevlig fredag önskar syster Annika!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju tur då att man ibland kan skriva i nån annans blogg. Men kan man faktiskt göra det, jag menar skriva ett inlägg i en annans blogg? Är det inte som att typ gå runt i deras kläder? Fast ok, en del systrar byter ju faktiskt kläder med varandra ibland. Längesen vi sett Elia annars, men vi får väl snart komma på kalas. h. Anna

maria sa...

Min blogg är ju inget annat än just en ballan blogg...sen är ju typ e-mailen mer privata :-)