k l a s s t r ä f f

 
år 1996 gick jag ut lågstadiet........nu, 16 år senare träffades vi igen
och det bästa av allt var att ingen hade förändrats sin personlighet.
 vi hade lika roligt tillsmammans som vi hade i lågstadiet. och när vi tittade på filmen *tidsmaskinen* fick vi skratta ofta, vi var så barnsliga på den tiden, ha haa. Tidsmaskinen var en teater som vi själva hade hittat på och som vi visade på julfesten då vi gick i femman, "teatern blev en succé" och den filmades av pedersöre närTV och visades där också! en stor sak för vår klass på den tiden......nu ska vi kopiera över filmen från VHS till DVD och då ska vi alla få en kopia och så kan vi visa åt våra egna barn och nära och kära!
 
under gårkvällen brann också ett ljus för vår klasskamrat Valter, som fick flytta till Himlen för några år sen....vi pratade om honom och mindes honom...det var fint!

3 kommentarer:

Lyckolotten sa...

En fin kväll, underbara människor, massor med fina minnen delades! Vilket härligt gäng vi är/var! :)

maria sa...

javisst är vi!! :-)

Lantliga drömmar sa...

Härligt kul med klassträff, speciellt från lågstadiet! Vi hade också träff i sommar, hur roligt som helst! Och som du skrev, alla var precis som förr, och det var som om vi inte alls hade varit ifrån varandra i många år! Vi skrattade så vi grät och hade alldeles kramp i käkarna, så roligt har jag inte haft på evigheter! :)

Valter ja, det är ju klart att han gick på din klass...! Han finns fortfarande ofta i våra tankar här hemma.