om man sku fa å semastår vid syrrans dator (japp, de har datorn stationerad uppe på en byra så att inte deras ettåring ska ha sån behag till den) och bläddrar i hennes bilder, och blev plötsligt så väldigt sugen på att fara och simma.

har lite benvärk nu efter ca 15 minuter framför laptoppen (ett fint tips detta till alla datorberoende människor, stå vid datorn istället för att sitta bekvämt så halveras nog datatiden), men det är ändå roligare än att städa upp legoklossar som mina barn strött runt i halva hennes hem.

3 kommentarer:

Anonym sa...

ibland blir man riktigt trött på datorn.vad gjorde folket förr i tide vär det inte fanns t.v och dator,jo såhär före jul stickade och sydde kvinnorna och männen sågade och spikade docksängar mm.mm.Kanske det var bättre förr på många vis,eller hur?

Anonym sa...

Tänkvärda ord.. Vill bara blunda för framtiden med tanke på då barnen är stora. Tänk vilket liv de skall leva då (om man tänker på hur det redan är idag). Allt blir såå datoriserat.... Den ACK så viktiga sociala biten blir bara mindre o mindre.. Man borde verkligen bromsa......

Anonym sa...

Kanske borde ordna någon kampanj nu inför julen.. VÅGA SÄGA NEJ TILL DATORN. Gör något nyttigt istället under den tiden man annars sku spendera på datorsittande. JAg e me....:-)