bloggjulfest






Igår var jag på vår 5:e "bloggjulfest", hur roligt som helst! Denna gång var vi till en härlig gammal bondgård, att den är nybyggd kan man nämligen ta miste på - okej, vissa saker var ännu inte klara, man kan ana att bygge pågår ännu på vissa områden men annars var känslan helt underbart gammalt. Öppen spis, breda golvplankor, skafferi, planlösningen som förr i världen, gamla dörrar, underbara fönster, härliga möbler, grå linneduk på långbord och finaste bänskivor ever!!!...där skulle jag vilja bo precis just nu!

Vi är ett gäng tjejer som träffas flera gånger i året, vi är en salig blandning....ungefär som att blanda lakrits, gröna kulor, dumle, äpplen och salta pinnar i en skål och äta.....Hur gott som helst! Hade inte allt fått sin början via inredningsbloggar så hade denna skara aldrig lärt känna varann!.....Från att vi för första gången (för fem år sen) fick presentera oss med namn, efternamn, adress och bloggnamn - tills att vi nu nu vet vem som kissar med dörren på vid gavel hemma - har det varit många roliga stunder!
Tack för trevligaste kvällen!
ps. vi berättar inte åt nån om tjejen som pyntade lusthuset med lilla kungen.....


pps. Korten är under all kritik, men det får man stå ut mej.........hade annat att tänka på (ja, ni skulle ha sett hur mycket gott vi hade!! *mums*)

5 kommentarer:

Anonym sa...

oj, va ja får dryyft tå ja sir er på bild. Men nästa gang!
Ser så stämningsfullt ut!

Lantliga drömmar sa...

:) Haha :)
Lika härligt att träffas som alltid! Vi e' underbara tillsammans! :D

grinden på glänt sa...

Härligt med bilder från ett härligt hem med ett härligt gäng. :)

Mamsell Lufolk sa...

Va? Sa du femte? Har vi verkligen hållit på så länge?

Men va fint du skriver om vårt hus. Känner inte riktigt igen huset som du beskriver det, men det låter ju bra i alla fall. :) Visste inte att du hann fota sådär mycket, t om den gröna (grymma) pianopallen fick komma med...

Och vilken bra beskrivning du ger på gänget. Just precis en sån fin blandning är vi, å kul, kul, kul alltid när i ses.

Tack för att ni finns, finaste vänner!

klipposfia sa...

undrar om jag är en grön kula eller en sekunda salt pinne? roligt värre had vi och det är precis som du sa, man minns de kvällar man gör något speciellt!