familjekort

vi har så länge planerat att ta ett familjekort men det har bara inte blivit av! ja, ni vet, man vill ju ha matchande kläder, glada familjemedlemmar och ta sej tid för hela processionen OCH så boka en tålmodig fotograf som kan förvandla nåt småtråkigt till nåt canon!

men nu äntligen är det gjort, done, tehty....YES!
och jag är mer än nöjd...ska förstora upp skönheterna och placera tavlan i vardagsrummet, där kommer den att passa som hand i handske med den nya fondtapeten!!

när vi skulle ta familjekortet vid förskolan på vårfesten så sökte jag efter den löjligaste huvudprydnad jag kunde hitta....bara för att se rolig ut i barnens ögon, och jag lyckades!! 10 POÄNG AV 10 MÖJLIGA i löjlighetsgraden! själv tycker jag att man gott kan bjuda på sej själv lite nu som då eller hela tiden om man så vill....det perfekta är sällan det roligaste!

ps. ska sanningen fram har jag inte en endaste sekund funderat på att ta ett familjekort....det är bara inte vi att göra sånt....kanske nångång i framtiden isåfall.


pps....kommentarer om hur löjlig mamman ser ut på bilden undanbedes....det vet hon nämligen redan, alltför väl!

2 kommentarer:

Lundagård sa...

:D

LB sa...

SÅ SNYGGT FOTO!

Detta ska du självklart rama in.

Tänkte i mitt stilla hur iallvärlden du fick Jens att klä ut sej i hatt!? Men så kom jag på...visst ja. Han har ju inte klätt ut sig :-O

:-D