Halvmålat och halvpanelat (och ett tålamod av guld)


Så småningom får vårt hus den otippade röda färgen. Kan ännu inte riktigt smälta att jag mest av allt vill ha denna kulör som jag tidigare aldrig velat ha. På långsidan har vi nu målat med Italienskt röd (den mörkaste) och på kortsidan är gammaldags röd. Vilken kulör det blir sen då andra varvet ska strykas återstår att se. Men nu håller vi paus i målande några dagar (hoppas inte skarven syns sen) eftersom mannen fick fara på jobbuppdrag igen och jag får smaka på "tålamodets" smak.

På tal om blodröd färg så fixade Seth sitt livs första ärr igårkväll strax innan läggdags då han snubblade och föll med ögonbrynet i soffbordskanten. Detta hände väldigt olägligt med mannen i Danmark men till all lycka kunde morfar agera chaufför till sjukhuset för att limman ihop såret. Nu har han ett plåster ovanför ögat och jag hoppas att såret läker snyggt och att ärret blir obetydligt.

1 kommentar:

Annika sa...

Nämen! Vi har haft precis samma sorts olycka hos storabror 4 år här bara för några veckor sen! Det limmades också. Nu är plåstret borttaget och det ser okej ut. Men usch vad mycket blod det sprutade!