Det godaste


Rocky roads är världens godaste godis säger Leila i boken "A pieces of cace" och jag håller med....eller ja, nog finns det ju mycket annat som är godaste också! 
Denna sats som jag nyss rört ihop skall jag ta med mig till CaisaK ikväll då vi har en julträff. Det ska bli så roligt, avkopplande och stämningsfullt. Redan att vistas i hennes vackra hem ger sköna endorfinkickar (och då överdriver jag inte alls)

Men nu ska jag först provsmaka en bit eller två...man kan väl inte bjuda på något om man inte är helt säker på att det duger, ha haa...

ps. sitter i sovrummet och hör på då fyra killar rumserar i köket. De fixar mellanmål åt sig och en skulle tydligen göra snabbpizza av rostbröd "har ni nån maletkött" kommer han och frågar. Nehe "tonfisk då?" nehe. "Men då gör jag en pizza med ost och ketchup"

De är så härliga alla dessa barn fast jag oftast har lite för mycket av den varan i min vardag. Jag som gillar så mycket annat som inte innebär just barn. Men allt har sin tid och kompisar är det bästa mina barn har *tacksam*!1 kommentar:

Drömgården sa...

Jag gjorde Rockysar igår. Fick gömma dem djupt inne i kylskåpet för att de inte ska vara uppätna innan julafton! Jag har lovat ta med dem till kaffebordet, men kan hända att jag får göra en sats till...
Hade inga pistachnötter i mina, kanske jag borde köpa det? De är ju såå goda!
/Kitty