oredigerat jumppainnehåll


orkar jag så orkar alla

jag försöker ha hemmajumppa några gånger per vecka pga en sak: så att jag förhoppningsvist inte behöver köpa nya jeansshorts till sommaren pga fetmaökning. örk.
och det är inte alltid så roligt!...ibland är barnen lite mer ändlösa än annars, men oftast kan jag inte skylla på dem för att slippa träna. (den observante ser att ruth tog av sig strumpbyxorna bara för att "frista" sin mamma. vi har ingen golvvärme och försöker undvika barfotabarn inomhus)

idag hade jag denna träning:
först 5 min uppvärmning, sen började jag med första "serie":
2o ordentliga armlyft (ner med hantlarna till golvet samtidigt som man knäböjer och sen upp till taket) , 20 triceps (på bilden till vä), 20 hopp på kistan för att få upp pulsen. Detta 3 varv!

serie två: 20 knäböj20 armhävningar (med knä i marken om man är lika klen som jag)1 min planka. 30 ryggövningar (låg på mage och lyfter armar och ben)  Detta tre varv!

tredje serien blev 10 burpees (man hoppar upp med armarna i luften och sen ner raklång som plankan men med armarna raka) , 20 roddtag med hantel 20 armlyft till sidan (som stärker axlar). Detta 3 varv.

sen hoppade jag på lite till musiken, x-hopp, skidhopp och lite zumbasteg inför den måttligt intresserade publiken och så några extra plankor bara för att det är så jättekul. öh.

ps. som jag skrev i rubriken så är detta väldigt oredigerade bilder och helt enkelt sanningen! att acceptera sig som man är och ha en glad utstrålning är det enda som behövs för att en människa ska bli vacker! (nu syftar jag inte på mig själv utan på folk i allmänhet)

1 kommentar:

Anonym sa...

Du ser nog väldigt taggad ut:)

Prima jobbat./Moster