10 av 10 möjliga


Jag måste ju bara visa hur mysigt vi har det hemma hos oss idag.
Katterna alltså, look at them!de får 10 poäng av 10 möjliga.

Om man bortser från de som inte bidrar med nåt annat än att se lata avslappnad ut så pysslar vi andra lite inför morgonens julbasar vid missionsmagasinet. Ljus och tavlor är på tapeten. För övrigt så uppmanar jag er att komma in och köpa lotter. Man kan vinna väldigt fina priser. En julkrubba med willow tree figurerna (de vill jag verkligen vinna) där finns också en snygg kånken väska, en fiskars snöskyffel, leksaker åt barn och nåt till ungdomar, stora lyktor, cykel (som man får byta om det är "fel" färg) och granrisbockar att placera på trappan och mycket, mycket mera...Dessutom har vi en stor burk med godis som man får gissa antalet på. Den som är närmast vinner den.
Dessutom kokar vi mycket gröt så alla som bara har möjlighet skall komma och äta! Man kan ju köpa hem också och äta  ris á la Malta på kvällskvisten.
Vem vinner detta fina stall?

Dessa fina stjärnor finns också till försäljning.

Förresten, visst minns ni att vi är tacksamma över alla bakverk som vi får in till försäljning. Ikväll är vi hela kvällen vid magasinet och ställer i ordning så då får du gärna svänga in med nåt. Vad som helst.


Inga kommentarer: