När det börjar hända grejer

Igår på morgonen tog jag ner gardinerna och tog adjö av det gamla fönstret som jag inte kommer att sakna för fem penni (4 st liknande fönster och ett mindre bortges om nån behöver till nån villa eller dylikt).
När vi gick och lade oss hade mycket hänt i vardagsrummet som nu förvandlas till kök. Vi har nu tillfälligt sofforna där köksbordet stått. Lite småmysigt tycker barnen. 
My kommer att sakna vår vardagsrums matta. Hon tycker om mattor med sovkomfort. 
Vårt gamla matbord kommer att kasseras eftersom bordsskivan inte längre tål dagsljus. Tassarna, som skulle skydda barnens huvud, går inte att ta lös för då lossnar färgen men stommen går att använda (och bordskivan om man täcker den med en vaxduk). Bortges. Bordet har tilläggsskiva och går att förlänga till 10 pers bord...(bordet är i nåt konstmaterial som inte går att måla)

Sånt hos oss då jag går runt och biter på naglarna. Är lite smånervös hur allt ska passa in - att renovera är ett gammalt, snett, hus är lite knepigt. Till all lycka har vi ett proffs från kantri kök som monterar köket och ser till att det smälter in med allt annat som är snett och vint. 


Uppdaterar att bordet har 2 intresserade...

Inga kommentarer: