t a l l e n


Man ska tydligen klippa tallens nya utskott så blir den vackrare. Det har iallafall nån tutat i syrran som nappade på idén. Själv har jag aldrig reflekterat över att tallar kan vara mer eller mindre vackra. De är ju bara tallar. Granen däremot blir ju granskad på alla sidor i december så på dem skulle det löna sig att "saxa" då de växer upp.
Ett tips till syrran alltså då hon har för lite att göra en lördag kväll med halvtråkiga gäster (jag och Ruth)- sök dig till granskogen istället. Vi kan komma dit med kaffetermos. 

Sånt hos oss denna lördagkväll. Kvällssolen lyser in genom köksfönstren och jag längtar efter en skön bädd trots att klockan inte visar mer än 20:30. Gäsp. Att sova är ju nåt med det lyxigaste man kan göra, speciellt skönt är det att barnen också numera uppskattar långa sovmorgnar och vi börjar med morgonmålet runt 9. Lyx, lyx...

solskenshälsningar till dig!

3 kommentarer:

Flickan på landet sa...

Jasså, kanske jag borde expierimentera på vår granhäck också :-D
jaa sovmorgnar är det BÄSTA som finns!!

Anonym sa...

Faktist vari din morbror L som sa he åt oss tå vi flytta! Vi ha klippt vår talla som e närmast husi o vi ha fått fin respons på döm...Syns no skillna! Så fortsäti ti klipp talla,Annika!! :-)

//Maijo

maria sa...

på sant ;-) !?