ungdomsarbete


I morse vaknade vi till en vacker morgondimma igen.
Hösten måste ju vara den vackraste årstiden som finns. 

Innan löven faller vill säga.
Vilket de ju redan gjort.
Det skulle vara så roligt att fara på en äkta ruska vandring lite högre upp i Finland och gå en lång sträcka och bara uppleva Guds sköna natur. Sen då barnen är lite äldre och lättare att resa med (tänker på den yngste) ska vi nog planera in en sådan resa.

Nu, däremot, sitter jag här vid köksbordet med min kaffekopp medan barnen tittar på senaste avsnittet av wild kids. Det är lugnt och skönt. Mannen for just på ett litet annorlunda uppdrag. Som säkert många av er sett så ha ju LFF (länk) haft utannonserat en tjänst om en ungdomsarbetare. Idag ska några (vet inte säkert hur många) intervjuas inför den tjänsten. Denna tjänst är ju helt ny inom LFF och frågetecknen är många men en sak tror jag att alla är ense om och det är att man inte kan satsa för mycket på ungdomar och unga vuxna. Jag ber att Herrens vilja ska ske i detta uppdrag och att allt blir som han har planerat. Vi måste bara förlita oss helt och fullt på honom.

Herre, låt din vilja ske. 


När vi sen fått vår nya ungdomsarbetare så får vi alla i bön komma ihåg den personen. Att börja arbeta på ett nytt område där inga upptrampade stigar finns är inte lätt. Vi får alla hjälpas åt i denna uppgift och ge tips och råd. Dessutom kan man ju också gärna ge ekonomiskt stöd så arbetet inom LFFs verksamhet, och i detta fall ungdomsverksamheten, kan fortskrida och utvecklas. Vi måste satsa kära vänner. Vem ska annars satsa?
Här finns kontouppgifter.

Detta om detta. Nu ska denna dam tillreda morgonmål åt sina barn. Avsnittet tog tydligen slut. 

Inga kommentarer: