Tredje brevet*


God morgon!

I dag blev det en tidig morgon. 6.20 vakna Ruth så vi hann mysa i sängen lite innan Elia vakna en halvtimme efteråt. I sängen lärde han sig säga sitt första sammansatta ord: kakkakalise.
- 6 grader är det nu och solen skiner så jag tror det blir en barnvagnspromenad snart, först skall vi ladda upp med rejäl frukost.

Fredagsmyset igår innebar en sväng till Prisma och så fyra chokladbitar på det!

*Bloggdrottningen Maria är på resa och jag får leka med hennes söta dotter som inte fick visum för Sverigeresan (för att få visum skall man orka sitta många timmar i bilen, sova trångt i en liten stuga, vara knäpptyst till 9.30 på morgonen och kunna ränna slalom). Nu skriver jag små brev så Maria kan hålla koll på oss och för att ersätta våra många samtal vi har varje dag. // syster Annika

2 kommentarer:

maria sa...

Hmm, va ska man tycka om denna utveckling.....kakkakalise.....
Men förutom att Elia lär sig ord som inte hör till ett barns normala utveckling så verkar ni ju ha det hyggligt! Vi är såå tacksamma och jag ser framemot imorgon kväll då vi får träffa busungarna!

Nu ska vi snart bege oss till Svanstein, bara alla fått i sig lite morgonmål och hittat två par handskar som har samma färg och helst samma storlek!

Anonym sa...

bara 4 chokladbitar????