så var helgen över


Lilla jul och kalaset har förlöpt väl. Snälla gäster och söta tomtar. Som överraskning fick vi besök av tre konstiga, stumma typer som tyckte att jag också skulle få en "lillajulgodispåse". Tack till er vem ni än var!


Sparbössan till förmån för Karatusa kyrka var framme och den inbringade 520 euro, så nu ska jag "köpa" en kyrkbänk som ska bli signerad med en bibelvers. Tack till alla som bidrog med sedlar!

Nu fortsätter vardagen i jobbets tecken, jag borde vara och städa vid missionsmagasinet denna förmiddag men eftersom jag börjar i arbetet redan 12 så hinner jag inte göra mycket i stan innan jag ska föra barnen till Esse tillbaks för att hinna tillbaks till stan. Detta stressar mig eftersom jag skulle vilja ställa upp! Imorgon ska vi börja flytta möbler och kläder till nya stället (ska försöka minnas att ta bilder) så har du några överlopps möbler, kläder eller föremål som du vill skänka till mission så kan du höra av dej åt mej.
maria83bjorkskog@hotmail.com

4 kommentarer:

Anonym sa...

Känner igen tomtarnas kläder.. ;) dom har jag själv använt ;)

maria sa...

Okej, nu får du berätta mera ;-)

Anonym sa...

Sydämelliset onnittelut Siperiasta! Jumalan siunausta jokaiseen päivään teidän perheelle! Hienoa, että saatte oman penkin Karatusan kirkkoon :), toivottavasti pääsette siellä vielä käymään joku kerta. Lämpimin terveisin, Johanna

maria sa...

Kiitos paljon Johanna, siunasta teilläkin!!

...minäkin toivon että pääsen sinne Siperiaan joku päivä!!