MISSIONSMAGASINET - där kaffet alltid smakar gott!


Idag betjänade jag och 7 barn vid missionsmagasinet i hela två timmar (och det räckte med den tiden, tro mig). Magasinet är det perfekta stället för en ettåring att plocka ner alla kort inom räckhåll och det är det perfekta stället för äldre flickor prova skyhöga klackskor och ha modevisning åt "kunderna". En rolig förmiddag hade vi med andra ord.  

Nästa vecka återgår vi till normala öppethållningstider. Tisdag, onsdag och torsdag mellan 10-18 och lördagar 10-14. Jag hoppas att flera vill komma med och betjäna kunderna där, ibland kan det vara svårt att få alla skiften fyllda. Tveka inte att ta kontakt och  betjäna där 3-4 h var sjätte vecka. Det låter väl inte så jobbigt (och vet ni, fullt upp har alla och det kommer vi väl att ha så länge vi lever. Det gäller att prioritera) Barn är ju inget hinder där. Egentligen. De är bara lite småjobbiga mellan varven.
Denna vecka betjänar Kållby, sen v 33 Skutnäs, v 34 Risöhäll, v 35 Näs, v 36 Bosund, v 37 Esse sen v 38 är det Kållby igen och så fortsätter det i rullande system. På lördagar har vi främst ungdomar och unga vuxna där och dit behövs också frivilliga. Kom med! Ansvarspersonernas telefonnumror hittar ni på LFFs hemsida, här. De blir alla glada om fler anmäler sitt intresse (skriv gärna upp vilka veckor som hör till din by/förening och)! Man behöver inte vara rädd kassan för den strular nästan aldrig nuförtiden och kunderna är vänliga (många väldigt ivriga att pruta våra redan superbilliga priser) och kaffet smakar alltid gott!


 
V  Ä  L  K  O  M  M  E  N