Guds frid





Barnens farbror hade huggit en så bred gran så vi fick möblera om halva vardagsrummet för att få den att passa in. Nu har vi tre soffor i en ring och det blir perfekt för gäster och när man har planerat in mycket "soffsittartid". Hur lockande som helst!

Aldrig förr har jag känt en sån frid över julen som jag gör detta år. Visst är det en massa planering, julklappsuppköp, matinköp och sånt men inne i hjärtat råder en sån Guds frid som är helt underbar. Den kärlek som jag känner över barnet i krubban, Jesus, kan ingen förstå som inte själv upplever den. Den kärleken övervinner och glänser över allt annat. Att ha julfrid är småsaker mot att uppleva en Guds frid.

Att vi får fira julen och Jesusbarnet är så stort, så stort! Amazing


Det sanna ljuset, som ger ljus åt alla människor, skulle nu komma in i världen.  Han var i världen och världen hade blivit till genom honom, men världen kände honom inte.  Han kom till det som var hans eget, och hans egna tog inte emot honom.  Men åt alla som tog emot honom gav han rätten att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn.
Johannesevangeliet



Inga kommentarer: