l ö r d a g


det är nåt med lördagar och jag som inte går ihop. kanske det är förväntningarna man har inför en lördag, (förväntningarna som samtidigt förstörs om de inte fullföljs) som gör att man inte är nöjd med vanliga vardagsrutiner! ungefär samma känsla som man har inför fredagen, och det omtalade fredagsmyset. man tror att nåt ska vara bättre än det egentligen är. vem har förresten fredagsmys?! vad är det egentligen för trams, eller är det bara hos oss som inte nåt sånt existerar, fredagsmys och lördagskul......men jag borde ju lära mej så småningom.....lördag = värsta måndag eller tisdag OCH fredag är bara dagen innan lördag. punkt slut.
tycker ni detta var ett deppigt inlägg. jag är bara ärlig. och så är jag gift med en man som borde klonas.


fick nyss en fjolårsblomma av vår kille, plockad idag i vår trädgård, den borde ju pigga upp litegrann! att den är mer vissen än en vissen blomma kan vara är ju väldigt oväsentligt!


nu hoppas jag alla som kikar in här får en trevlig kväll, vi struntar i att det är lördagkväll!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Känner så igen mej!! Inget kul alls när andra har familjekvällar och dagar, när man själv får sitta ensam hemma med sina barn.. Man försöker liksom ruska av sej känslan av att det är lördag, och intala sej själv att det är ju bara en vanlig dag :) Sen gäller det bara att försöka hitta ljusglimten för denhär dagen, oftast finns det ju nog nåt litet att glädja sej över! :) Hoppas du hittar dagens ljusglimt hos er :)
H: Sara A.

Linda sa...

Kram på dej snygging!

Önskar jag kunde vara där och berätta vitsar och roliga historier tills du får kramp i magen av skratt!!

Fast nu är jag upptagen av lördagsmys så det går tyvärr inte.
;-)
Nånee. Kom nyss hem från jobb, har bastat och är helt slut i skallen..
Hoppas ni får en skön kväll, trots allt! Ha det bäst :-)

klipposfia sa...

tror att det tar en annan vändning då man är i jobb på vardagar och barnen är i skolan...då barnen är små och man är hemma så flyter allt i ett...så vänta bara, no sitter ni där å myser med chips en vacker fredag ni å:)

Lantlig Längtan sa...

Gomorron :) Sitter vid köksbordet med datorn framför mej och en kopp kaffe, en skön och lugn stund för tillfället... Eller vad ska man kalla det när pojkarna ska plocka fram påskpynt och se på traktor på datorn samtidigt ;) Blev glad av att läsa texten du skrivit (kändes inte alls som ett deppigt inlägg)
Skönt med vanliga måndagar, här glömde vi bort att ha fredagsmys i fredas, så det blev på söndag förmiddag i stället... Kanske betyder det att det är lördag istället för måndag idag här hos oss?? vi får se... :)
Det som vi människor ofta ser som vardagligt kanske just är de vackraste pärlorna i vårt liv.
Det blir åtminstone inte förstört av förväntningar som inte fullföljs.

Ha en bra vanlig måndag!!
/Heidi