l i s t a

Hittade detta frågeformulär/lista på kvintettfamiljens sida, passar bra då man inte har annat att göra.
1. Hur gammal är du? om några månader 30 år.
2. Hur gammal känner du dig? Egentligen känner jag mej precis likadan idag som för, ja typ 5 år sen. Jag bär många klädplagg som jag hade redan då, samma storlek, har i stort sett samma frisyr. Ja, jag är nog 25 år i mina tankar.
3. Vad har du gjort idag? Denna lördag vaknade jag halv 10 vilket kändes som om jag har försovit mej, till vad kan man ju fråga sig!? Körde till stan och köpte flytande panadol åt Ruth som har feber. På eftermiddagen for jag till mammas och bakade en blåbärspaj som vi festade på tillsammans med glass. Sen då jag kom hem så ville jag inte låta blåbärspajen jäsa för länge i magen utan begav mig ut på en löprunda med mina barn. Kom hem, åt igen eftersom pajen var ett minne blott, och satt en halvtimme och skrev ett blogginlägg om hästar.
4. Vilken film såg du senast? Jag har inte sett nån film på flera år så det är omöjligt att minnas...har dock sett avsnitten med Sommar med Ernst men det är ju ingen film.....
5. Vem ringde du senast? Syrran, eller nej, det var hon ringde till mig då jag joggade. Det var nog till Jens, han skulle ge mig receptet på blåbärspajen då jag var vid mammas.
6. Är du besatt av någonting? Besatt tycker jag är ett väldigt negativt ord. Jag vill inte ens tänka mej vara besatt av nåt.
7. Är du rädd för blod? nix
8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu. Sitter vid köksbordet, irriterar mig på Ruth strumpor och nagelsaxen som gör mig sällskap. Och ja, Ivars ena strumpa är också på bordet, den andra har ramlat ner på golvet. Lider mina barn av fotsvett?
9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet (fram tills nu)? piinsamt, nej det kan jag inte. Kommer bara på Sveriges statsminister. Men visst är det den hurtiga Jutta som är vår!? neej, hon är ju finansminister....det är ju Jyrki!
10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? nej, jag frågade gubben....
11. Vilken färg är dominerande i din garderob? suck, den svarta, mörka, dystra men som döljer det mesta.
12. När vaknade du idag? 9:30
13. Vilken är din favorithögtid? Julen såklart! men sen kommer påsken strax efter....
14. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu? I Ryssland, hos Nadja och Alexei, och sitta vid deras runda köksbord och dricka te.
15. Nämn en plats i världen som du besökt som du aldrig vill återvända till? Jag har bara rest till Frankrike, Ryssland, Grekland, (Italien och Monaco (på en dagstrip)), Estland och Sverige och det är ju trevliga länder....
16. Hur vill du tillbringa din pension? Vi (naturligtvis önskar jag få leva min pension med min man) ska ha husbil och resa massor, däremellan ska jag bo på landet med mina hästar (fast vem ska sköta dem då jag reser) och tillbringa tid med barn och eventuella barnbarn. Jag ska alltid ha hembakade bullar eller bröd då de kommer på besök!
17. Vad lyssnar du på just nu? Piff och Puff (Ruth är trött och vill sova, får istället titta på datorn)
18. Har du någon gång brutit ett ben? nej då
19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? ägg, bröd, mjölk, smör och maletkött
20. Vem är din favoritkändis? favoritkändis, sånt hör ju till fjortisar väl!?
21. Vad är du på för humör just nu? har lite långtråkigt, därav detta inlägg
22. Vilka världsdelar har du varit i? se ovan
23. Snarkar du? nej, inte vad jag vet
24. Vilka yrken har du provat på? allra först skötte jag andra barn i flera år, barnvakt. Fortsatte sen min "karriär" som lekledare i simskolan, jobbade sen några somrar på snellmans både på skivlinjen, köttpack och nedskärning. Arbetat som närvårdare sen dess.
25. Hur går du helst klädd? joggingbyxor och topp. hemmakläder med andra ord.
26. Vilket stjärntecken är du född i? skytten tror jag det var....tycker det är ovesäntligt.
27. Vilket är ditt favoritgodis? fazers röd utan tvekan
28. Vad sa du senast? sa åt Ivar att han skulle fara cyklandes till Saras och hämta Edith som ska hem och äta. Det absolut sista jag ropade var - du glömde strumporna.
29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan?. teckning
30. Vad har du på dig just nu? löpkläder, halvlånga springbyxor och orange lysande topp. (borde dock ta och byta, fast de har ju å andra sidan redan torkat..he hee)

Inga kommentarer: