ny dag, nya tag


Nu är Essemötet över för den gång och det är två år tills vi nästa gång ska ordna möte på hemmaplan. Vi får  tacka Gud för det vackra vädret, det bidrar ju i hög grad till stämningen bland människorna på mötesområdet. Vi får också tacka för ordet vi fått höra och att allt gått enligt planerna och att inte mötestältet rasade ihop.....typ......
Nu återkommer vardagen, ännu en vecka tills mannens semester, som vi längtar! Barnen blev väldigt trötta igår efter tre dagar på mötet så vi begav oss hemåt innan avslutningsmötet började. När vi kom hem packade Ruth väskan och for med "båten" och Ivar vände sig upp och ner en stund. 
Borta bra men hemma bäst, ett gammalt men beprövad ordspråk som stämmer så väl.

Våra nya vänner, familjen Melanen - här och Familjen Pitkänen - här, besökte också mötet och jag hoppas att de trivdes bra och kände sig välkomna i Esse och att de vill komma flera gånger!


Vi åt en liten kvällsbit hos oss innan familjen Melanen styrde kosan till Veteli där de bor nu under semestern. Ja, vad kan man annat än tacka Gud för nya bekantskaper, det berikar livet! 

2 kommentarer:

Linda sa...

Roligt med nya intressanta vänner!
Jag är säker på att de kände sig välkomna, vem sku int trivas me er :-)

Tack för igår. imorgon kommer jag och hanlar chokladbollar av dej! Ses då :-D

Anonym sa...

Hej Maria!

Tack så mycket! Meillä oli oikein hyvä olla luonanne, oli mukava tutustua teihin! Kiitos vielä lämpimästi vieraanvaraisuudesta! Toivottavasti tapaamme vielä, Jumalan rauhaa ja siunausta teille. Hiljalta Edithille terveisiä. t. Johanna ja Joose