J u l m a r k n a d

Ivar tände ljusen på vardagsrumsbordet och vi ska krypa upp i soffan med morgon kaffet. Helg mornar som denna är de bästa då mannen är ledig och vi kan slappa hela familjen. Idag ska besöka Petterssons trädgård då de har julmarknad, kan tänka mig att där är stämningen på topp.  Kom du också! Där bjuds på gröt också. Inte dåligt.
Bild från Petterssons trädgårds FB sida
Bild från Petterssons trädgårds FB sida
Bild från Petterssons trädgårds FB sida

Länkar texten om evenemanget också:
Mera fest åt folket! Lördagen den 29.11 firar vi våra 35 år på Slätkulla och den 10-åriga nya blomsterhandeln (som alltså plötsligt blivit snudd på gammal :)) med julmarknad och julgröt i gårdsväxthuset "Femman". Marknaden pågår mellan klockan 9 och 15, gröt bjuder vi på mellan klockan 11 och 13. Klä dig varmt och kom ut och fira med oss! 

Julmarknaden är samtidigt en del av vår läroavtals-Sannis floriststudier. Ni kan förvänta er försäljning av olika kransar, pyssel och hembakt. Pop-up café och program för barnen ordnas också!

Inne i affären finns som vanligt blomster, blader och diverse present- och pyntartiklar. Dagen till ära rabatterar vi alla grejer med 10 %.

Känn er varmt välkomna!! 
/The Petterssons

Inga kommentarer: