Esse möte


Så cyklade de iväg till mötet.
Seth sover eftermiddagsvilan här hemma och vi åker iväg dit lite senare. Tyvärr har de senaste dagars regnskurar gjort lindorna blöta vilket innebär problem med parkeringen. Mötesgästerna, som inte bor nära och kan cykla, får parkera vid Flynängens bönehus och komma med buss som kör skytteltrafik mellan Kållby och Esse. De som har störst behov av att parkera på området har dock möjlighet till det. Ibland måste man tänka om och gilla läget trots att det kräver lite mera och inte är lika praktiskt. För självklart skulle alla vilja ha sin egen bil på mötesområdet med bla extra byteskläder.

Ja, sånt i Esse alltså. Mötet kan man lyssna på via internet här.
Nu skall jag länga mig på soffan och höra på talet som börjar 13. Hoppas killen sover länge nu då. Tystnaden här hemma är så avslappnande. I need it! Men innan tuppluren så ska jag bädda sängen åt Amerikanaren, Ernest Bylkas, som ska övernatta här två nätter (han predikar imorgon kl 12 så då skall ni lyssna). Imorgon kommer också hans fru och tre barn hit och det blir intressant. Roligt med nya bekantskaper.

Jag hoppas att alla känner sig välkomna på våra sommarmöten. Här finns inga regler över vilka som passar och inte passar in. Alla är vi samma skrot och korn. Typ.

Inga kommentarer: