mamma-barn träning


När börjar "nåt" bli en tradition? Efter två gånger? njaa knappast.
Men nu har vi i alla fall börjat med en ny tradition och det är att vi (6 mammor och vanligtvis 11 barn) tränar tillsammans utomhus. Efter träningen äter vi gemensam lunch under inte alltid så tysta förhållanden och pratar om hur bra det är att man kan kombinera träningen då man träffas (eller ja, nu blir jag tveksam om vi ens diskuterat det ännu men det ämnet ska jag nog ta upp på nästa träningsträff *blink*). Det är så uppfriskande att man aktiverar sig istället för att bara sitta och samtala. Dessutom tycker barnen att det är väldigt roligt då mammorna springer som galningar runt bärbuskar och tar knäböj till grannens vägskäl. Träningen behöver inte vara så invecklad och under perfekta förhållanden. Sen blir det ju intressant att se hur mamma- barn träningen blir då regniga och kalla dagar kommer. Kanske träning inomhus. Hos oss kan vi ju springa upp till övre våningen i vissa övningar.
 

Ps, idag smakade dock det kokade kaffet snäppet bättre än träning pga min förkylning. 

På tal om kokat kaffe så kanske man kunde variera sitt kaffedrickande hemma. Fast å andra sidan, nog är det enkelt med mastern.

Sånt hos oss i all enkelhet. Läste ni förresten Mårtens Strengs insändare i ÖT idag? Läsvärt! Artikeln handlade om det allra viktigaste.

Inga kommentarer: