blå




om nån skulle ha sagt åt mej förra veckan att jag skulle gå med blåa byxor och dessutom betala för dessa så skulle jag ha sagt:

-ta tre burana och gå och lägg dej bums!

har härmed bevisat att vissa människor, typ jag, är väldigt påverkade av mode. när vi i helgen besökte alla möjliga klädbutiker i helsingfors och såg dessa byxor i alla rengbågens färger på var och varannan skyltdocka så började jag till slut tycka att dom är nästan snygga, fast dom egentligen är helt skitfula! fulsnyggt mode på G tydligen. för övrigt kan jag tillägga att jag inte är en sån som följer modet i nån större grad, modekläder passar ju bara in en kort tid, sen är det plötsligt väldigt omodernt! undrar vart alla Pepperonijackor (sportig modell med midjeband i röd, gul, blå el grön färg) som fanns på 1997 har tagit vägen? jag hade en gul och tyckte den var så läcker då!

jag har annars kommit in i ett nytt skede i livet! min dotter och jag kan ha samma strumpor, samma storlek alltså. vi ville båda ha strumporna med de största bollarna, hon fick ge sej såklart och ta paret med små bollar. mamma bestämmer!
PS. provade denna gulda tröja vid hm och med facit i hand borde jag ha köpt den för att sen få se gubbens min när han ger mej en kram och tror att jag blivit en slemmig guldfisk! (materialet kändes som fiskfjäll) det hade helt klart varit värt 9.90 e.

1 kommentar:

Lundagård sa...

Jag ser då inget fult med de där byxorna! :-) Guldtröjan till bara så blir du snyggaste Sverigefisken i vattnet! Spring och köp!