nyheten om prinsessan


dagens stora, fantastiska, nyhet som knappast någon missat, prinsessan som föddes i grannlandet. hovet ringde dock inte åt mej personligen och berättade nyheten, det gjorde syrran vid mamma-barn imorse....hon efterlyste prinsessbakelser dagen till ära, men några såna fick vi dock inte njuta av. all lycka och välsignelse önskar jag den lilla damen (som kommer att få så mycket uppmärksamhet som en vanlig svensson skulle må dåligt av). hoppas bara pressen har vett att låta dom vara ifred och få njuta av familjelivet i lugn och ro!

1 kommentar:

Lantliga drömmar sa...

Mmm, tycker så synd om dem alla; kronprinsessan kan säkert inte ta ledigt som alla andra mammor och bara få koncentrera sig helt på sitt barn och leva i bebisbubblan... Hon kan säkert inte helamma så länge hon vill, vaka med barnet hela nätterna om hon ska orka representera landet följande morgon... osv, utan har säkert hjälp av nån nanny...
Nej, tacka vet jag att få vara en vanlig person som bara får ta hand om sin baby på heltid...! :) Vi har nog det allra bäst ändå!