k u d d a r



Åh, dessa kuddar. Samtidigt som de definitivt höjer trivseln i hemmet så ger de upphov till en hel del suckar under dagen. Frun i huset vill ha dem prydligt uppradade medan barnen inte kan vistas i samma rum med en endaste kudde utan att röra vid den, placera om den eller kasta den i golvet! På nedre våningen hos oss har vi totalt fem "soffor". Två kökssoffor, en i köket och en i vardagsrummet, två lädersoffor i vardagsrummet och så en "gästsoffa/säng" i gästrummet som angränsar till vardagsrummet. Och så, naturligtvist, ett visst kuddantal till alla dessa soffor. Om jag skulle anteckna hur många gånger jag rättar till en kudde per dag så skulle nog en och annan höja på ögonbrynen. Men att vara utan alla dessa kuddar känns inte heller som nåt trevligt alternativ trots att de sällan är i den ordning som undertecknad önskar.  
En gång kom tanken på att jag kunde sy ihop alla kuddar på kökssoffan så skulle man bara behöva rätta till den mittersta kudden och så skulle de resterande bara följa med - och i omvänd ordning, barnen skulle bara behöva kippa en kudde så skulle alla ramla, smart va!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Super gosig kissen som myser på bilden!! ;) /Martina

Anonym sa...

Kanske he gaar ti ha fram döm bara tå ni har främand? Eller ha mindre kuddar fram till vardags... Ja plockar bort miin in i soffo på vaddan, bådi fö ti spara på nerve å fö ti int böv tvätt döm heila tiin!

Anonym sa...

Vilken tur att katten matchar färgmässigt med kuddarna :)Fast en av mina väninnor valde kattfärg enligt inredningen så kanske du har gjort de oxå :)

Hälsn Ylva