l c h f

först körde hon, frun i huset, lchf *low colhydrat high fat* ett par månader....sen kom sommaren och frestelserna blev för stora.....då körde hon lclc *low colhydrat little chocolate* och trodde sej ha allt under kontroll. sen blev hon lite sockerberoende (ja, DET går i ett nafs) och plötsligt får hon medkänna att hon kör hchc *high colhydrat hich chocolate*

-du kommer att bli fet, sa syrran igår, efter att jag ätit fjärdeelfte portionen chokladpuddnig.

nu sätter jag bromsen på och backar tillbaks.

lchf var det ju........YES!

och det här kommer att bli så bra! 70% choklad OM/NÄR det börjar knipa! och då räcker det med max två-tre bitar.....det är nåt heeeelt annat än en halv platta fazers röd!

Hoppas ni också får en hälsosam start på denna vecka!


(ps, receptet på det sockerfria, frörika brödet finns i ett tidigare inlägg....jag skivar färdigt upp limpan och fryser in)

3 kommentarer:

Lev Vackert sa...

Hej! Här kommer en viktig anteckning ;)
För det gäller att vara ute i god tid!!!
Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i
HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD (vi har nämligen en lika stor källare och övervåning), vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!!
Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
KRAM Ingela 0706410580 o Petra 0730288019 www.levvackert.se

Lantliga drömmar sa...

Mmm, men Fazers röd är ju bara så god! :)
Du e' strong som ens orkar tänka dig att köra lchf, så jag gör vågen för dig!

levnadsglad sa...

Jag måste endå säga att brödet inte alls ser såå gott ut. :-D

men du ÄR jätteduktig!!

Kämpa på!

Själv fortsätter jag på min diet
"lite av allt".