g ä n g e t


Här är en del av det ryska gänget (5 st saknas på bilden). Vi hade lite sightseeing åt dem i vår lilla stad. Svens dotter som bor i USA pratar flytande engelska och hon var en utmärkt guide! Vi besökte naturligtvis pärlan i stan, missionsmagasinet, och där fick de shoppa lite kläder och prylar. Julia, damen längst till höger, tolkar allt från engelska till ryska och hon tolkade också i Risöhäll bönehus i onsdags. En trevlig och utåtriktad tjej!

Ikväll blir det grillfest och jag hoppas åskvädret som drar över Esse inte hittar ut till Larsmosjön. Usch, jag vill inte befinna mig i båt då blixtrarna sprakar på himlen.

Sånt hos oss, nu ska vi ställa oss på fest. Vi firar min svägerska som blivit sjukskötare, min bror som fyller 35 och deras pojke vars brännskador läkt fint sen brandolyckan. Mycket att fira med andra ord. En fullspäckad dag främst för Seth som hittills varit mestadels hemma. 

Imorgon blir det sen slutspurt med dop. Jag hoppas, ber och önskar att Seth ska vara på gott humör och helst ha en sovdag. Som jag skrivit tidigare så önskar jag mycket sömn åt bebisar. Yes. 

Det bästa sättet att få nya vänner är att själv vara en. 


Inga kommentarer: