g r ö t i g t


MORGONSTUND HAR GRÖT I MUN

Som vi njuter. Ja, nu njuter vi verkligen. Med nydöpt kille och sprite - äppeljuice blandningen från gårdagens dop i kylskåpet. Seth uppförde sig exemplariskt och brakade loss med det största lasset bajs hittills under självaste dopceremonin.
Saknar förstås de Ryska vännerna men jag tror ändå att det både för dem och för oss var dags att ta avsked. De var nog säkert trötta men nöjda över dagarna här i Finland med mycket trevligt program (ska nog ladda upp telefonbilder på bloggen i nåt senare skede).
 I slutet av september är vi (och de som vill och är intresserade) bjudna till deras kyrka i Petroskoj där de har ett familjeseminarie. Där skulle vi stå för en del av föreläsningarna om våra erfarenheter härifrån (ämnen som äktenskap, baruppfostran och allt som hör till familjelivet). Är själv väldigt tveksam att fara dit med Seth som då är knappa tre månader gammal. Min tid att fara dit kommer nog senare i livet. Men om nån är intresserade att som par fara dit så vet ni att sånt är på gång. 

Sånt hos oss denna soliga, varma, vackra måndag då simning står på schemat. Mannen kom just hem från arbetet - ja, att man har pappaledigt i 3 veckor och sen semester i 4 veckor får man nog glömma i detta hushåll.
 Men huvudsaken är att alla mår bra fysiskt, psykiskt och, framförallt, andligt. Visst!?

Får tacka Gud för denna helg och att allt gått så bra!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Seths andra namn? :)

maria sa...

Seth Anders Björkskog är det hela namnet....Seth heter min farfars bror och Anders hette mannens farfars far.

Anonym sa...

Anders heter också din morbror! =)
/tinna

maria sa...

Precis, inte bara Antti ;-)