v ä r m e nNär andra badar och solar och har semesterliv så sitter vi inomhus i svalkan och skuggan. Allt för att lillkillen ska må bra. Solbrännan jag hade innan jag fick Seth håller sakta men säkert på att blekna bort. Man känner sig snuvad på nåt då man bara tittar ut genom fönstret på badande bysbor. Men exakt på vad vet jag inte eftersom jag inte gillar att svettas långa stunder i solen. Men ändå, det hör liksom till att man är ute sådana här dagar. Sol, svett och bad tar vi nästa sommar. 

Så sånt hos oss dessa "innedagar". Ruth leker med dockorna och fick tre blöjor av Seth. Newborn nr 1 passar perfekt åt hennes bebisar. Två av dockorna är tvillingar och heter Tilde och Olivia (som är Elias kompisar i verkliga livet) men hon glömmer alltid namnet Tilde och frågar upprepade gånger, mamma vad hette de nu igen?

Edith och Ivar fick fara till kusinerna i Larsmo (som är lyckligt lottade med "egen" sjö) med syrran idag. Vi passar ju som sagt inte på utsidan i denna värme så vi valde att stanna hemma men vi gläds med våra äldre barn som slapp dit och njuta. 

Inga kommentarer: