s å n tÄntligen fredag. Dessutom veneziansk. En helg jag egentligen inte gillar, är så rädd att någon ska skada sig med smällare, facklor och allt vad man hittar på för att höja mysfaktorn. Dessutom kommer alltid denna helg att påminna mig om Lea som drunknade just under villaavslutningen. Hon skulle ha börjat i förskolan på samma gång som Ivar och jag gråter inombords då jag tänker på familjen som saknar henne så djupt. Det kan ju bara inte finnas nån större sorg än att mista ett barn.
Våra älskade, älskade barn!
Glädje och sorg blandas ihop och är livet. Vissa drabbas hårdare och vissa har det lättare helt enkelt. Men sen får vi alla njuta av härligheten i Himmelen. Ja, det man helt enkelt inte kan fatta med vårt förstånd.
  SALIGA ÄR DE SOM INTE HAR SETT MEN ÄNDÅ TROR

Sånt hos oss denna dag.  Den svarta målarburken ska fram igen och var den nymålade hyllan ska placeras får ni se i ett senare skede. Men nu i skrivandets stund leker Ruth så ivrigt med dockorna så jag ska inte fresta henne med målarfärg nu just. Förresten får jag be om ursäkt för att Nova visar er baken. Naken med bara baken. Nåja, en påklädd hund är nog snäppet löjligare.

1 kommentar:

Susanna sa...

Hej. Jag undrar om du vet var man kan köpa nya krokar såna som finns i din hylla , gärna svarta skulle jag vilja ha.
H: Susanna i Närpes

Brukar kolla din blogg mest alla dagar, väldigt tacksam för allt kristet du skriver, känns som att man hinner få med lite Guds ord i vardagen:)