Underbar i råd


Så var de över. Julfesten alltså. Skönt. Strumpbyxorna kastades i en härva i hörnet och jag njuter av några "strumpbyxfria" dagar nu! Det är nåt med materialet, känslan och hållbarheten som får mig att kallsvettas. Men när jag satt där i salen och fick höra på alla vackra julsånger, b l a,
***
Go, Tell It On The Mountain,
Over the hills and everywhere,
Go, Tell It On The Mountain

That Jesus Christ is born.
***
(en av mina absoluta favoriter) och tog del av jultablån, som Ediths årskurs framförde (hon har en brun klänning på sig på bilden till höger), så störde strumporna inte alls. 

...och hans namn skall vara: Underbar i råd, Väldig Gud, Evig fader, Fridsfurste.

Dessa namn, de förklarar allt. Underbar i råd, Väldig Gud, Evig Fader, Fridsfurste. De ger mig sån trygghet, sån förtröstan, sån glädje och förväntan. En förväntan att få se honom! Den julklappen längtar jag allra mest efter.

Sånt hos oss idag då det är fredag igen. Städdag. Ni undrar ju säkert hur det gick för Seth och jag vid missionsmagasinet igår. Det gick. Egentligen riktigt bra dessutom. Från det att jag öppnade tills jag for hem så var det en jämn kundström hela tiden, jag hann nätt och jämt äta, än mindre njuta av en kopp kaffe. Jag spelade julmusik där och tyckte själv att julstämningen sakta började strömma in i mina sinnen. Underbara jul. Att den infaller om 6 dagar känns så overkligt men härligt!

Inga kommentarer: