var är tandkrämen nu igen?


Vi har ju våran Seth. Han som blev 5 månader förra veckan och som påverkar våra dagar mest av alla i familjen nu just. Nu har han utökat sin diet från enbart bröstmjölk till potatis och han blev så arg igår då skålen blev tom. Snacka om att ha samma aptit som hans mamma. Det här med att njuta av mat - det kan vi!
För övrigt har vi lugna dagar här hemma nu. Och lugna nätter. Jag trivs! så mycket att jag nästan känner mig lite harma då jag hamnar att fara hemifrån. Har dock lovat Edith en "shoppingkväll" ikväll och hennes lista på julklappar som skall inköpas är viktig! Väldigt viktig. Hon har fått 20 euro till sitt förfogande och väljer själv åt vem och vad hon köper till julklapp. Av den långa listan att döma så blir det inga dyra grejer per person om sedeln ska räcka till. 
Åt Seth har jag köpt enbart en julklapp. Att köpa flera känns lite som att sätta en tesked iskallt vatten i kokande vatten för att få det svalare. Ingen vits. Han trivs bäst att leka med tandkrämstubar, sina fötter, mattfransarna och får han tag i en tidning så är lyckan mer än total. Älskade unge!

Sånt hos oss då potatiskokning är på tapeten. Ikväll har vi en liten julmarknad i byn (vid gamla bybutiken som jag saknar så *snyft*) och jag ska svänga in och eventuellt köpa en julkrubba innan vi rattar vidare till stan. 

Inga kommentarer: