f a r s d a g

Det är något konstigt med denna bild. Har tittat på den flera gånger men inte hittat det som känns fel. Men nu slog det mig. Mannen har linser istället för glasögon. Aj, aj...han som har så snygga glasögon dessutom (men visst behöver han få vila näsryggen på självaste farsdag).

Hursomhelst så har han blivit firad idag och fått en egen julkalender och sockor. Varje morgon som kalendern lämnas oöppnad så öppnar frun luckan åt honom och äter upp innehållet. För säkerhets skull så köpte hon en god dumlekalender åt honom för hon har på känn att han kommer att glömma den varje morgon. 
Och så dessa fyra. Tre som dricker limsa och en som jagar kråkor. Idag fick de 10 poäng av 10 möjliga vid Friends&brg. Bra så. Nu kan vi fara flera gånger utan att undertecknad blir stressad och han bredvid önskar att han vore ensam på kontoret en måndag morgon.

Vi har det helt fantastiskt i vår familj. En känsla som varken behöver överdrivas eller förminskas. Och just det känner jag en sådan tacksamhet över och det tacket tillhör Herren.

Inga kommentarer: