Sådana typer


Sådana typer som bestämde att vi ska ha sommar - och vintertider borde ha träffat flera sådana typer som Seth Björkskog innan de tog beslutet.

Det går inte som på strömsö hos oss just nu. Han kämpar med tröttheten redan 19:30 på kvällarna och vaknar pigg och hungrig 05:30 och ska genast upp och äta (och jo, han har vilat vissa dagar men ännu inte kommit in i vintertiderna). Känns så onödigt att barn ska behöva anpassa efter detta "klock" påhitt som egentligen inte behövs överhuvudtaget.

Det var en person som efterlyste en sammanfattning från föreläsningen om kvinnans skönhet och jag ska fundera på det och se om lusten och tiden till det  infaller. Det är så svårt att få med det viktigaste från ett åttasidigt manus där alla delar är lika viktiga och inget borde lämnas bort för helhetens skull...men vi ska se...

Till er som var där i måndags så kan jag säga att jag knappt registrerade vem som var där och vem som inte var där. Tyvärr. Det var så fullsatt och samtidigt som jag såg alla så såg jag ingen och jag fick således ingen personlig kontakt med någon (förutom med syrran, svägerskorna och några väninnor som satt längst fram)

Ordet "älta", som jag nämde i förra inlägget, låter negativt. Jag ältade inte måndagen utan snarare så bearbetade jag den och reflekterade över den. Kommentarerna som kom efter föreläsningen har jag skrivit upp och de kompletterade det som jag hade sagt - tack Susanna, Pernilla, Heidi och en som jag inte minns namnet på men som beskrev vilken viktig uppgift ett brustet kärl har! Tack!




Inga kommentarer: