nästan tipp topp


inatt får vi "storfremand" så nu har vi städat dagen lång...frun i huset blev så ivrig så hon till och med grabbade tag i fönsterskrapan och avverkade 8 fönster.
nu ska tvätterskan hoppa i duschen för inte kan man ju lukta som en svettig essebo då mannen behagar komma hem inatt. (ett dygn tidigare än planerat dessutom eftersom de bokade om den sista resetappen)

Ivrigaste är frun att få hem mannen i huset. Edith längtar också efter sin pappa. Ivar å andra sidan funderar mest på att jag INTE får fara bort 1 timme på torsdagkväll då det är jumppa och för Ruth kvittar det vem som är hemma bara hon får "måra" på med sitt, undrar vilken min hon får då hon ser sin pappa då hon vaknar...flugorna som surrar runt mig kommer däremot inte att få träffa gubben eftersom deras minuter är räknade.
Nati, nati!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Her venter vi også kjäresten og isi hjem. Men vi har ikke hatt storvask i huset. Dagen har gått til opprydding etter vår tur til Alta. Vi kom hjem i natt.

Anonym sa...

Vi kjörte til Alta samtidig som gruppen reiste til Sibir. Väret var topp, sol dag og natt. Vi var på flere toppturer så tiden gikk fort for oss. Vi traff også mange kjente og kjäre.
Berit

Linda sa...

Skönt att han kommer hem. Till ett rent hus dessutom.

Jag sa åt broschan att han ska skicka hem honom tillbaka ifall han kommer till jobbet på morgonen
;-)

Johanna Pettersson sa...

oj va skönt! he e ju så mysit tå gubbi kombe hejm på natte å kryper undi täcki.... :-)

maria sa...

Berit, ni har säkert haft det toppen i Alta. Tiden går ju så mycket snabbare då man har program!

Ha det så bra nu med mannen på rätta stället ;-)

Anonym sa...

Svart-vita mattan,var är den köpt!Underbar fin!