h å r t u f s a r


Man borde vara utrustad med en bakspegel, övervakningskameror i huset och en piga (eller ännu hellre, en snygg dräng (åtm under tiden man är gräsänka)) så kanske vissa misstag inte skulle upprepa sig! 
(pigan, eller rättare sagt drängen, skulle ikväll ha varit på vinden och vikt undan ett stort lass med rena kläder medan jag skulle ha haft ögonen på de små istället)

Dessa ljuvliga hårtussar hittade jag för 15 minuter sen, efter att jag nattat barnen och skulle kasta upp kuddarna i soffan igen (kuddarna är mera på golvet än i soffan, dom som vistas ofta här tror säkert att jag vill att det ska vara så). Två smala tofsar i soffan, två på bordet och en liten, kortare modell på första trappsteget. Undrar om jag vågar gå och kika på tösen som sover gott? helt utan hår kan hon ju inte vara för det borde jag ju nog ha upptäckt, annars är jag nog pinsamt ouppmärksam då jag nattar barnen!

Tilläggas bör att vår Ruth alltid haft sparsamt med hår, till skillnad från sina syskon...det har varit glest och kort, nu när det äntligen börjar "se ut som ett hår" så klipper hon bort det. Snyggt jobbat Ruth!

ps. nån sax, som vi borde ha bättre koll på (vår 5 åring är också in i ett "klippstadie" (på papper dock) och lämnar alltid saxen efter sig) syns inte till, undrar om damen har magiska fingrar!?

2 kommentarer:

Gun-Lis sa...

Nämem!

Gillade idé' n med egen dräng , he sku va naa!

:-D

Hoppas att det inte syns alltför mycket på Ruths hår...får hoppas at det var en docka hon klippt. Det brukar de göra hos oss, lite bättre så.

Hoppas vi ses imorgon i kokkelby. Saknar er, ha en fin dag- du är så duktig så!

maria sa...

Linda, det blir nog powerpark för vård del imorgon. Vi hade ju tänkt fara igår men då var det så dåligt väder (och barnen pratar inte om annat :-))