b a s a r e n


Vi har ju basaren imorgon vid missionsmagasinet. Den glömmer ni väl inte. Men förbered er för trängsel och glöm inte orden : finns det hjärterum så finns det stjärterum!
Morsdagen är ju också i antågande och åt mamman finns absolut gåvor vid magasinet, flera nya tavlor finns, askarna med värdefulla ord, kärleksfulla ord eller bibelverser är ju alltid passande, andaktsböcker och andra religiösa böcker finns ju också i hyllan...eller så köper man bara sköna sockor att ha i gummistövlarna dessa regniga dagar...säg bara till om det är en gåva så paketerar vi in den!

Lotteriet är verkligen värd några lotter per person, igår var vi och köpte en snygg gasgrill som jag mer än gärna skulle vilja vinna själv! Lotteriet har också utökats med en cykel och bollgrill. En fiskars räfsa sitter ju inte heller fel eller lasset med matjord...

ps. i tidigare inlägg, under etiketten missionsmagasinet, har jag knäppt kort av en stor del av tavlorna som vi haft vid magasiet. Utbudet varierar ju hela tiden och vi får nya ideér, men om du vill köpa en tavla som inte längre finns där så kan du maila mig på maria83bjorkskog@hotmail.com så borde tavlan gå att fixa!

Inga kommentarer: