m a m m a l å d a n


Idag fick vi hämta mammalådan från posten. Så roligt! Eftersom jag inte tidigare sett hurudana kläder som är i årets förpackning så var det extra kul.... och ja, vad ska jag säga att jag tycker. Helt ärligt.  Sovpåsen, som är det första blicken faller på då man öppnar lådan, är lite småful med magra apor. Den gröngula färgen tilltalar mig inte särskilt men huvudsaken är att den är skön och varm för bebisen att sova i.  Vinterhalaren, som jag till först tänkte att var inpackad i ett paketeringspapper med text på, kändes lite annorlunda, konstig men samtidigt lite småkul. Full med olika texter i engelska, finska och svenska. Skaka hoppemassa, jumping toe, belly go, vicka, skaka hoppemassen, du ditt lilla famndjur där...osv...Många härliga plagg finns också i lådan, såsom den turkosa overallen. Den som i skrivandets stund får pryda dockan. Såklart.
Sånt hos oss idag, nu ska jag dricka eftermiddagskaffet. Vi har just hämtat Ivar från hans sista dagklubbsdag. Nästa måndag har vi avslutning, sen till hösten börjar han i förskolan. Ruth längtar också att få börja i dagklubben, att bara vara hemma med mamma dagarna i ändan är ju kanske inte så roligt för en snart 4 åring. Tyvärr rymdes hon inte med i dagklubbens treårsgrupp detta år.....men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.....detsamma gäller väl graviditet. Men visst får man langvänto.
- mam, varfö måst du alltid ha en bejbi i magen, frågade Ruth igår då vi hoppade ur bilen vid fammos igår. Hon har, om möjligt, ännu mer dryft efter bebisen än jag. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Wow va snyggan halar... :-)

Linda sa...

Söta kläder o aporna tyckte jag var lite kula! Likaså texten på halarn

matilda sa...

Och jag tycker att sovpåsen är urfin :D jag gillar dedär aporna, vi har dem på handdukar härhemma... smaken är som baken, får man ju konstatera än en gång :)

Anonym sa...

Tycker oxå om både halaren och sovpåsen! :)