Hej pappa
Här fiskar vi kaniner, äter lunch på kylskåpet och har hål i strumporna. 
Men vem bryr sig om några hål här eller där. 
Det är svinkallt ute (9,9 och mulet), mamma deppar över vädret men annars har vi det ganska bra. 
Ganska. Inte riktigt. Sådär nöjaktigt.

Nova bara sover, ibland byter hon plats på nästa kudde på kökssoffan eftersom hon tror att den är fluffigare. Blixten sover också, trodde han skulle få sova inomhus inatt då pappa är borta men icke sa nicke (ja, nån Nicke har vi inte här, du kan vara lugn - mamma breder ut sig över hela sängen om natten så till och med Ruth skippar att komma och gosa på morgontimmarna) Dubbel täcket är svängd helt fel med knapparna på pappas sida, men vi fixar sådana viktiga detaljer tills du kommer hem på fredag ELELR lördag??

Ikväll ska mamma och Edith på examenskalas. Mamma provade just en klänning som hon trodde skulle gå att ha men hon konstaterade att allt får henne att se ut som en vandrande tunna (inte pinne!) Det får bli den samma svarta skjortan som hon hade i helgen, förra helgen, helgen innan den och så den föregående.....vilken tur att hon fyndade just den vid missionsmagasinet.
Tjocka tunnor i svarta blusar.
Nu ska vi hänga upp en tvätt. Inomhus. Det finns risk för regn. Men först ska Ruth döda en fluga med smättaren som Ivar kastade ner från kylskåps"taket". Men hon hittar ingen fluga, var är alla nu då!?

Inga kommentarer: