måttet rågat


Har man ställt in sig på att vara ensam med barn och hushåll två dagar så orkar man två dagar. Har man ställt in sig på 5 dagar så orkar man 5 dagar. Men sen orkar man inte en minut längre än vad man ställt in sig på. Nu är måttet rågat för denna dam och jag ser framemot några timmar utan mina kära barn imorgon. Fast å andra sidan vill jag ju höra om resan. Ska jag fara bort då mannen äntligen kommer hem eller ska jag nöta soffan!? Det återstår att se. 
Imorgon bitti ska vi iallafall infinna oss 8:30 vid skolan på avslutningsfest, så nån skön sovmorgon med mannen blir det inte hos oss. Onödigt tidigt med fest om man frågar mig. Gäsp. 
Idag har vi förresten haft en lyx dag. Först träff hos en väninna med världens godaste äppelpaj till kaffet och sen resten av dagen spenderades vid denna dam. Till middag fick vi risgrynsgröt och när vi körde hem efter 7 timmars gästabud var barnen (och jag) nöjda och lagom trötta med dagen som gått. Mera sällskap åt folket - det gör en så gott (speciellt gott då man inte själv behöver stå vid spisen)!

Nu ska jag hänga upp en kvällstvätt och sen är batteriet urladdat. Dags för yöuni!

1 kommentar:

Idamari sa...

Skolan är väldigt morgonbetonad överlag och särskilt denna dag när människor eventuellt skall vidare till andra examensfester. Vi hade avslutning redan klockan 8, och du har rätt, jag var inte riktigt på festhumör då klockan ringde strax efter 6… (Men Astrid var så jag skulle hur som helst ha varit tvungen att vakna). :)