det ena leder till det andra

ni känner säkert igen det.......man ska bara plocka ur en liten, men proppfull låda, och plötsligt har man kaos överallt och man har påbörjat en städning man knappt kan ta sej snyggt ur. barnen å sin sida hjälper till i det redan kaotiska hemmet och gör allt lite mera råddigt.. ...behövde en liten kaffepaus....nu back to work!

ps. är allt lite avundsjuk på dockorna, de behöver bara åka tåg.....

4 kommentarer:

Annika sa...

Nåmen du har ju iaf fina barn och fina blommor och fint sken av lampan

Låtsasmoster sa...

Nämen så roligt tåg!!! :-D

Lycka är barn som har god fantasi och leker.

Anonym sa...

Åh, tack för dessa bilder!! Så skönt att se mindre perfekta hem i bloggarna. Jag antar ju att ni annars ALLTID har det perfekt välstädat förstås - som ju alla andra alltid har utom oss - så bara såna här bilder får mig att slappna av lite o glömma att jag borde städa nånstans igen. Jag får skylla på vår bebis, som tur, för vi andra är ju såna som alltid håller ordning på våra grejer... ;)
Men hördu, länka gärna varje gång du skriver blogginlägg till fb om du kommer ihåg - din blogg är ju helt underbar!!! - för jag missar en hel massa hela tiden... Men å andra sidan får jag ju mera läsning då jag kommer ihåg det sen... /Lisa

Anonym sa...

Håller med ovanstående! Skönt att se ett "normalt" hem för en småbarnsfamilj :) och inte alla perfekta bilder på ett välstädat hus!
Ni har ett fint hem oberoende om det är städat eller ej.
Det sak synas att man lever!