planka loss

värdens bästa hemmaträningsgrej som man kan göra medan man skalar potatis. efter 3 potatisar - ner på köksmattan och håll plankan i en minut. hoppa sedan upp och skala vidare, efter 9 skalade potatisar tar ni en minut till - tåspetsarna och händerna (eller ner på armbågarna) är det ända som tar i golvet - resten av kroppen är som en planka - rak, puta INTE upp med baken.....den kan man puta med om man vill då man går på stan i snäva jeans...typ......sen skalar ni resten av potatisarna och struntar i den sista OM man tycker det är tråkigt. MEN ta den sista innan du kryper till kojs. TRE varje dag....gärna fler......denna övning stärker HELA kroppen och knoppen (ja, man känner ju sej duktig)


det bästa med hela denna grej är att man har potatisar som räcker till maletköttsoppa i flera dagar (speciellt om dessutom mamman i huset undviker potatisar).....så kör på detta!! heja, heja!!

4 kommentarer:

sabina sa...

Vad du är duktig! Jag borde också ta tag i nån form av jumppa. Fast jag rider ju och det tränar både magen, benen och rumpan. :)

Lantliga drömmar sa...

Plankor e grejen! Går att variera i det oändliga och är perfekta för en kvinna som fått barn (eller framför allt; varit gravid!) :)

En annan sorts planka sa...

Alltså jag har missat flera inlägg! Vet inte HUR det har gått till! *harma*

Men det var kul att läsa ikapp :-)

Pankan tar ju verkligen bara 3 minuter så MAN har tid...det är bara att komma ihåg det som är det svåra för mej iallafall.
Sen så är det ganska jobbiga minutrar..men småningom blir det väl nog lättare. Ska vi hoppas!

Anonym sa...

yes plankan e det bästa...:) första jag gör på morgonen och sista på kvällen och ngr ggr däremellan..:) Visst låter e duktigt..
H. L.K