f o t o b o k


Vad tänkte jag på då jag började med en fotobok nu just då vi har det vackraste väder utomhus!? (kanske att jag är gräsänka i dagar tre och har tid att försjunka mig i kort, kort, kort). Nu sitter jag här och letar kort som passar till "uppslaget våren 2011" medan mitt soligt-väder-måste-ut-samvete- gnagar. Men det är ju så roligt då man börjar skapa fotoböcker. Alla minnen som dyker upp och alla aha upplevelser då man ser sig själv i annan frisyr och XX storlekar mindre. Vår gigantiska badrumsrenovering då vi sänkte golvet med en halv meter är ett minne blott det också. Men visst ser mannen lite uppgiven ut där han sitter på stockarna. Sådana kort behöver man se på ibland så man inte börjar fantisera om någon renovering av något slag!!

Nu puttrar lasagnen i ugnen och vi har just varit ut på en solig morgonpromenad. Ljuvliga fredag om man bortser från vårt skitigt hem som inte kommer till sin rätt i solljuset.  

Städa? sitta ute i solen? göra klart fotoboken? eller fara på en till skogspromenad med barnen? (vi far ju inga långa sträckor så man kunde gott fara flera gånger)
 Svåra frågor. Svåra val. 

1 kommentar:

Linda sa...

åh! Jag sku måst börja laga en fotobok jag å. Så värdefullt att ha sen men så tidskrävande.

Ha nu en riktigt bra tisdag!